1. Vigtigt nyt fra varmemesteren

  Der lukkes for det varme vand torsdag den. 3. oktober fra 7.30 til 12.00. Det er vigtigt at varmtvandshanerne er lukket i det tidsrum. Efterfølgende vil vandet lugte lidt af klor, men det er ikke farligt, og skulle forsvinde efter Læs mere »

 2. Vigtigt nyt fra bestyrelsen

  Kære andelshavere Vi skal snart have generalforsamling, så hold udkik i jeres brevkasser og mailboxe efter indkaldelsen. Et vigtigt punkt bliver ejendommens tag. Vi har i mange år talt om at det skulle skiftes, og nu er det snart alvor. Læs mere »

 3. Lodtrækning

  Der er blevet trukket lod blandt de indstillede. Resultatet blev følgende: Mie Leerhøj, indstillet af Oline Holm Petersen Janni Schmidt Fraser McGuiness Helena Birkholm Magnus Pode Christoffersen Anna Helena Knudsen Sandra Winding Bestyrelsen orienterer nr. 1 og nr. 2. På Læs mere »

 4. Påmindelse

  I morgen trækker bestyrelsen lod om den nye andelshaver til Rådmandsgade 23, 1 tv. Bestyrelsen har foreløbig modtaget indstillinger fra Mikkel Mester, Rådmandsgade 23 1 tv Sandra Neman, Nannasgade 1, 3 Søren Øland, Rådmandsgade 23, 3 tv Anne Kathrine Pihl Læs mere »

 5. Nannasgade 1, 4 tv.

  Bestyrelsen har i aften trukket lod om lejligheden. Der var fire kandidater, og de blev trukket i denne rækkefølge: Simon, indstillet af Anders Sandvig Andrea, indstillet af Sandra Neman Helena, indstillet af Søren Øland Janni, indstillet af Anne Kathrine Vadgaard. Læs mere »


Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbreve fra AB RådmandNanna, og få alle nye opslag fra opslagstavlen direkte på email!